Hund & Liv

Cart

Ingen varer i kurven.

Hundeklip

Velkommen til

Salon Mira

Jeg tilbyder vask, klip og trimning af hunde.

Når du afleverer din hund, handler det ikke kun om et bad og en klipning, men i høj grad også om, at hunden skal have en god oplevelse.

Her hos mig skal hunden føle sig tryg, og du skal have en god mavefornemmelse ved at aflevere din hund her hos mig.

Der er vigtigt for mig, at der er god tid og ro til at forkæle hver eneste hund, derfor har jeg kun en hund ad gangen.

Sammen finder vi den bedste løsning og klipning som passer til din hund og jeres hverdag.


BAMSEKLIP/NEDKLIP, VASK/FØN OG ALM NEGLEKLIP AF ANDRE RACER

Ring eller sms mig på 22 16 19 28 for at booke din tid.


Ring for at book tid

OBS Jeg har altid hjertet med når jeg har hundene i salonen det betyder at skulle der være noget ved hunden som gør vi ikke bliver helt færdige er det en helt naturlig ting. Det kunne være hvis det var første gang din hund er i salon eller på et bord, eller måske tidligere har haft en dårlig oplevelse med det så kan det kræve mere tilvænning Jeg respekterer hundens grænser

Hundeklip

Jeg tilbyder

Pleje og vask

Hundeklip

https://www.traditionrolex.com/42

Vask

Trænger din hund til et lækkert bad i rolige omgivelser og til at slippe af med en masse underuld og, så er du kommet til rette sted. Eller har du svært ved selv at få vasket din hund, hvad enten det er en labrador eller en anden race, der ikke er en ”klippehund” så er de velkomne her.
Jeg bruger produkter fra B&B – alle produkter er økologiske og uden parfume (kan indeholde naturlige aromaer) – dermed skånsomme for din hunds hud og pels. Alle hunde kan fra tid til anden have brug for lidt pelskærlighed. Pris fra 500 kr er afhængig af race, og størrelse – Langhåret eller korthåret.

Ring eller send en mail for nærmere info og for booking.

Hundeklip

Negleklip

Din hund har også brug for at få neglene klippet.

Vokser neglene hurtigt på din hund, eller bliver de ikke slidt så meget, så kan din hund få klippetneglene her hos mig.

Har hunden ikke behov for andet end negleklip, så er prisen 100kr.

Klippekort: 5 x negleklip 450

Ring eller send en mail for booking af tid

Hundeklip

Hvalpetjek

Har du fået en lille hvalp, er træning og tilvænningvejen frem.
Det gælder også pelspleje. Hvis man øver fra hvalpen, er lille, vil pelspleje blive en daglig hyggestund, i stedet for et mareridt hver gang hunden ser en børste.
Jeg tilbyder at du ganske gratis kan komme her i salonen med din lille hvalp og få vejledning i pelspleje og den nødvendige træning.
Vi vil forsigtigt øve de forskellige lyde fra sakse, maskine og hvad der ellers måtte være aktuelt. Det er vigtigt at give hvalpen en god oplevelse.
Det vil hjælpe hvalpen til at være tryg ved sit næste, lidt længere ophold i salonen.

Ring til mig for at booke din tid

Vil du booke en tid?

Ring eller sms på 22 16 19 28 for at booke din tid.


Ring for at book tid

Før salon besøg:
Det er vigtigt at hunden er luftet godt før ankomst til salonen. Dvs. den skal have tisset af osv. det er ikke mange timers gåtur.

Hunden skal være hos mig i lang tid, så det er synd for hunden hvis den har blæren fuld. Derfor skal hunden
have haft god tid og mulighed for at komme af med det den nu skal af med, inden I kommer.

Hundens pels skal være redt godt igennem hjemmefra.
Hvis pelsen er meget filtret, så klarer jeg selvfølgelig også det, men så bliver det en forholdsvis kort klipning, da det ellers er synd for hunden.

Filter i pelsen tager lang tid at redde ud og kan være smertefuldt og stressende for hunden. Den oplevelse skal hunden helst skånes for. Derfor anbefaler jeg at det ikke er lige før et besøg i salonen, at hunden bliver redt ud, men at hunden jævnligt er på bordet derhjemme til gennembørstning. Tjek altid efter med en kam. Kammen vil afsløre om der er filter der gemmer sig.

Allergi
Har din hund allergi eller er der noget den ikke kan tåle, så husk at give mig besked og medbring gerne godbidder til hunden hjemmefra.

Hvis du er blevet forhindret, eller forsinket, så giv mig lige et kald – Udeblivelse vil blive opkrævet med 400 kr – afbud senest dagen før.

Professionelle Hundeklip: Gør Din Pelsklædte Ven Smuk

Velkommen til min professionelle hundeklip service, hvor jeg forvandler din pelsklædte følgesvend til en ægte skønhedsdronning eller -konge! Uanset om din hund er en stor, lodden labrador eller en lille, legende chihuahua, er mine erfarne hundefrisører klar til at give din elskede hund den opmærksomhed og pleje, den fortjener.

Hvorfor Er Hundeklip Vigtige?

Hundeklip er ikke kun for at gøre din hund mere tiltalende – det er også vigtigt for hendes sundhed og velvære. Her er nogle grunde til, hvorfor du bør overveje at få din hund klippet hos mig:

  1. Pelspleje: En sund pels kræver regelmæssig vedligeholdelse. Mine hundefrisører vil trimme, børste og pleje din hunds pels for at undgå filtning og knuder.
  2. Hygiejne: En velplejet pels minimerer risikoen for parasitter og hudproblemer. Det gør det også lettere at opdage eventuelle sår eller irritationer på din hunds hud.
  3. Temperaturregulering: Afhængig af årstiden kan en klipning hjælpe din hund med at regulere kropstemperaturen. Dette er især vigtigt for hunde med tykke pelse, når det er varmt.
  4. Komfort: En ordentlig klipning gør det mere behageligt for din hund at bevæge sig og hvile. Det kan også forhindre, at pelsen trækker i hendes hud og forårsager ubehag.

Mine Hundefrisører

Mit team af hundefrisører er dygtige og erfarne i at arbejde med hunde i alle størrelser og racer. Jeg forstår, at hver hund er unik, og jeg tilpasser mine klipningsteknikker efter hendes behov og din præference. Uanset om du ønsker en klassisk klipning, en trendy styling eller en praktisk trimning, kan jeg levere det.

Mine Services

Jeg tilbyder et bredt udvalg af hundeklipservices, herunder:

Book Din Tid Hos mig

Gør din hund glad og sund med mine professionelle hundeklip service. Kontakt mig i dag for at booke din tidsbestilling. Jeg ser frem til at give din hund den kærlighed og pleje, hun fortjener.

Husk, en glad hund er en velplejet hund!